top of page

O

 

Wij werken enkel samen met ondernemers met een sterk merk, die weten waarvoor ze staan. Onze klanten zijn niet mainstream, ze springen eruit door hun oog voor innovatief ondernemen, hun hoge ambities om hun stempel op de wereld te zetten. Ze hebben een duidelijke visie op hun bedrijf of afdeling, ze zijn inspirerend en anders. 

 

Heb jij een project dat de wereld in beweging zet?

Boek dan een intakegesprek via de online kalender. 

 

Motion Stories staat voor duidelijke visie met een missie om de mensen beter naar zichzelf te laten kijken waardoor ze ook beter communiceren met elkaar. Wij zijn een waardegedreven bedrijf. 


1/ Integriteit 

Het is super belangrijk om met échte mensen samen te werken die open communiceren. 
Video is per definitie een emotioneel medium. 
Daarom is het extra belangrijk dat je jezelf kan zijn bij ons. 
Eerlijk duurt het langst, hart op de tong, alles op tafel. Zo hebben we het graag :) 

2/ Vrijheid 

Motion Stories bestaat uit Founder Lynn Thissen, met daarachter een netwerk aan freelancers.

Zo garanderen wij jouw producties de beste kwaliteit zonder enorme overheadkosten. Voor elk project stellen wij het beste team voor jou samen. Wij werken alleen samen met bedrijven die onze waarden appreciëren. 

3/ Enthousiasme 

Alle teamleden van Motion Stories zijn heel enthousiast. Wij zijn blije vogels die met veel goesting onze tanden in jouw project zetten. 
Wij zien gewoon in alles het mooiste, zijn graag positief en bekijken het leven zo veel mogelijk langs the bright side. Zonder te geloven dat het leven een ponykamp is. 

 

Nog steeds benieuwd? Boek je intakegesprek hieronder. 


 

337A0833.jpg

Contact

bottom of page